Cum se adaugă o sesiune de lucru
Comanda Sesiuni de lucru deschide pagina staiinfata.ro/workflow-sessions.

În pagina staiinfata.ro/workflow-sessions se utilizează butonul de comandă + Adaugă din partea de sus dreapta a paginii.
Se deschide o fereastră tip pop-up în care trebuiesc introduse următoarele date:
- Denumire - un scurt text care constituie un titlu al sesiunii;
- Descriere - un scurt text care constituie o descriere a sesiunii;
- Data sesiunii - se selectează o dață dintr-un control grafic tip calendar.
Se confirmă sau anulează date introduse. Fereastra tip pop-up se închide.
În cazul adăugării sesiunea nou introdusă se regăsește pe primul rând al listei de sesiuni, având status-ul Deschis.
Pe rândul asociat noii sesiuni introduse se utilizează butonul de comandă care deschide un menu contextual din care se utilizează comanda Vezi detalii.
Se deschide pagina staiinfata.ro/workflow-sessions/id_sesiune corespunzatoare sesiunii. În partea stângă se observă imediat că nu sunt definite operațiuni pentru această sesiune.

Operatiile se adaugă utilizând butonul de comandă + Adaugă o operațiune nouă, din partea stângă a paginii. Se deschide o fereastră tip pop-up în care trebuie selectată o singură operațiune dintr-o listă derulantă.
Lista derulantă este predefinită la ordinea naturală de procesare a documentelor. O operațiune deja selectată pentru complectarea listei de operațiuni a sesiunii nu se mai regăsește in lista derulantă. Astfel, utilizatorul nu face decât să selecteze de fiecare dată prima operațiune din lista derulantă!
Se confirmă sau anulează operațiunea selectată. Fereastra tip pop-up se inchide.
Focusul revine în pagina staiinfata.ro/workflow-sessions/id_sesiune. In cazul adăugării operațiunea nou introdusă se regăsește deasupra butonului + Adaugă o operațiune nouă.
Se repetă adăugarea de operațiuni până la finalizarea listei de operațiuni. Ordinea listei de operațiuni poate fi schimbată glisând cu ajutorul mouse-ului operațiunile în sus sau în jos.
O operațiune poate fi eliminată din listă folosind comanda Șterge operațiunea, în partea de detalii a operațiunii respective.

La finalizarea listei de operațiuni se utilizează butonul de comandă Salvează din partea de sus dreapta a paginii de lucru, pentru confirmarea operațiunilor introduse.
Updated on: 16/10/2026
Thank you!